Multitool zaagbladen (414)

Multitools zijn super handige apparaten waarmee je veel taken kunt volbrengen. Zagen kan een multitool als de beste maar hier heb je uiteraard wel een goed zaagblad voor nodig . Gelukkig bieden wij een uitgebreid assortiment zodat je nooit zonder hoeft te zitten.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 13

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 13

Wat is een multitoolzaag?

Een multitoolzaag is een stuk gereedschap dat gebruikt word om verschillende materialen te zagen van hout tot beton en alles daartussen, kan allemaal. Multitool zagen zijn vanwege het redelijk kleine formaat vooral geschikt voor fijne tot middelgrote werkzaamheden.


Ocscille wattes!?

Een multitoolzaag wordt ook wel een oscillerende zaag genoemd. Dit komt omdat de zaagjes werken door heel snel heen en weer te bewegen (oscilleren dus). Hierdoor kun je neervallend zagen waardoor je bijvoorbeeld in het midden van een kozijn kan beginnen met zagen. Super handig om stukken rot weg te zagen.


Tegels opmaat zagen met multioolzaagbladen

Heb je ooit getegeld, dan weet je als geen ander dat je op de een of andere manier nooit precies goed uitkomt. *ugh..* Gelukkig kun je met het juiste mutlitoolzaagblad in een handomdraai je tegels op maat zagen. Lekker handig.


Multitool zaagbladen kopen

Er zijn veel verschillende soorten zaagbladen in de wereld waardoor het lastig is om te bepalen welke geschikt is voor jou. We helpen je graag een handje vooruit. Allereerst is het belangrijk om goed te kijken welke aansluiting jouw multitool heeft.


Er zijn vijf typen aansluitingen en niet elk type past op elke multitool. Hierna is het belangrijk om te bedenken wat voor materiaal je gaat zagen. Niet elk zaagblad is namelijk geschikt voor elk materiaal. Vaak staat op productpagina, de verpakking of op het zaagblad zelf aangegeven voor welke materialen het zaagblad geschikt is.


Als laatst moet je kijken hoe je wilt zagen. De zaagbladen komen in verschillende vormen en maten wat ze geschikt maakt voor verschillende taken. Zo heb je de schaaf, de schraap, het segmentzaagblad, het invalzaagblad en meer. Kijk van tevoren goed welk blad het best past bij jou klus.


Ons assortiment

Als je weet welk type zaagblad je nodig hebt. kun je met een gerust hart beginnen met het uitzoeken van een zaagblad. Natuurlijk staan we je hierin bij. We bieden een breed assortiment zaagbladen van bekende merken als: Bosch, Q-Blades, Fein, eBlades, en meer, met alle gangbare aansluitingen.


Heb je nog vragen?

Is het toch nog lastig om de knoop door te zagen? Of je heb je misschien een andere vraag? Onze helpdesk helpt je graag verder. Je kunt ze gemakkelijk berichten via WhatsApp, maar bellen en mailen kan natuurlijk ook!

[Bel 0224-212026][klantenservice@gyzs.nl]


Over ons

Bij GYZS zijn we constant op zoek naar manieren om je bij te staan in al je behoeftes op het gebied van afbouw. Om dit voor elkaar te boksen zijn we constant op zoek naar nieuwe producten om toe te voegen aan ons mega assortiment. Want een compleet assortiment in alles afbouw, daar worden we trots van. Neem eens een kijkje bij de volgende categorieën, of niet, even goede vrienden ;-)