Tuimeldakramen (62)

Het tuimeldakraam dankt zijn naam aan de ingenieuze manier waarmee je het opent en openklapt. Met een handvat of bedieningsstok ontgrendel je het dakraam en vervolgens klap je het raam open. Laat die frisse lucht maar binnen! Ontdek hieronder ons flinke aanbod aan tuimeldakramen.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Uitzet tuimeldakraam

Haal natuurlijk (zon)licht en frisse lucht in je huis met een uitzet tuimeldakraam. Door een tuimeldakraam te plaatsen in het dak, maak je een multifunctionele plek van wat eerst een donkere en slecht geventileerde ruimte was die je enkel kon gebruiken als opslag. Eenmaal geplaatst leent je zolderruimte zich perfect als extra slaapkamer, goed verlichte hobbyruimte of goed geventileerde studeerkamer.

Op deze pagina vind je al onze tuimeldakramen. Binnen ons assortiment hebben we diverse topmerken zoals Keylite en VELUX. Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, wat betekent dat je ze na bestelling vaak al de volgende werkdag in huis hebt. Met meer dan 60.000 leverbare artikelen hebben alles in huis om van jouw dakraamproject een succes te maken. Kijk vooral ook bij onze diverse dakraam onderdelen. Heb je vragen over de tuimeldakramen op deze pagina of wil je graag persoonlijk advies? Onze collega’s helpen je graag. Neem contact op via WhatsApp, telefoon of mail.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

  • Diverse tuimeldakramen direct uit voorraad leverbaar
  • Kies voor een topmerk als Keylite of VELUX
  • Voor zowel particuliere als zakelijke klanten


Tuimeldakraam merken

In onze webshop vind je verscheidene soorten en maten tuimeldakramen van diverse merken. De meest bekende zijn VELUX en Keylite. Hieronder lees je meer over deze twee merken.

Tuimeldakraam VELUX

Met een tuimeldakraam van VELUX weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Het merk is al meer dan 75 jaar een begrip in de wereld van de dakramen, ze worden dan ook geplaatst op alle denkbare plekken. Met de vele accessoires die VELUX bij zijn tuimeldakramen levert, heb je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk dakraam dat jaren meegaat.

Tuimeldakraam Keylite

Misschien iets minder bekend qua naam, maar daarom niet minder goed: een tuimeldakraam van Keylite. Of je nu als doe-het-zelver je zolder een upgrade wil geven, of als aannemer bij een grootschalig nieuwbouwproject meerdere dakramen moet plaatsen, met de tuimeldakramen van Keylite weet je zeker dat je kwaliteit aflevert.

Tips voor het juiste tuimeldakraam

Voordat je je nieuwe tuimeldakraam bij ons bestelt, willen we je graag wat tips meegeven. We hopen dat deze je helpen de beste keuze te maken.

  • Zorg ervoor dat je tuimeldakraam groot genoeg is om voldoende licht binnen te laten. Daarom is het slim om een tuimeldakraam te nemen dat minimaal 10% van de oppervlakte van de zolder is. En natuurlijk is het zo: hoe groter het dakraam, hoe meer daglicht.
  • Ook de plek waar je het tuimeldakraam plaatst is van invloed op de (hoeveelheid) lichtinval en de gebruiksvriendelijkheid. Als je hem hoog plaatst in het dak heb je wellicht meer lichtinval, maar moet je het tuimeldakraam waarschijnlijk wel openen met behulp van een bedieningsstok.
  • Bedenk ook dat je met een nieuw tuimeldakraam een nieuwe ingang tot je woning hebt gemaakt. Maak het inbrekers niet te gemakkelijk en plaats daarom goede veiligheidssloten. Bovendien is een goed slot ook een extra zekerheid met oog op valgevaar van (kleine) kinderen.
  • Een tuimeldakraam breidt je uit met een of meer accessoires. Zo kan een zonnescherm bijvoorbeeld geen overbodige luxe zijn. Het werkt verduisterend en verkoelend. Sommige tuimeldakramen hebben een zonnescherm ingebouwd, bij andere moet je er een plaatsen in de vorm van een jaloezie of rolgordijn. Wil je genieten van frisse lucht zonder dat er allerlei ongedierte naar binnen vliegt? Dan is een vliegengaas een must om bij je tuimeldakraam te nemen.


Over Gyzs.nl

Gyzs.nl is dé online bouwmarkt. Met meer dan 20.000 bouwproducten op eigen voorraad en ruim 60.000 leverbare artikelen, zorgen we ervoor dat zowel de particulier als de professional nooit misgrijpt, bij welk project dan ook. Bovendien heb je de meeste bestellingen de volgende werkdag al in huis. Ons aanbod gaat dus nog veel verder dan alleen tuimeldakramen. Neem daarom ook eens een kijkje bij:Neem contact met ons op

Heb je voordat je bij ons bestelt meer informatie nodig of heb je een specifieke vraag over de tuimeldakramen op deze pagina? Onze helpdesk staat stand-by. Je kan ze bereiken door een bericht te sturen via mail of WhatsApp, maar direct bellen is ook mogelijk.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]