Bosch X-Lock

(44)

Met het X-lock systeem van Bosch Professional is het eindeloze zoeken naar je spanmoer eindelijk verleden tijd en wissel je razendsnel van accessoire. Met dit ingenieuze systeem voor slijpmachines en multitools verwissel je bijvoorbeeld een slijpschijf met slechts één klik. Snel, veilig en ergonomisch.


Wat is X-lock?

X-lock is een 2-delig wisselsysteem voor slijpmachines dat ervoor zorgt dat je accessoires vast kan zetten op je gereedschap zonder het vast te moeten klemmen met een spanmoer. Het is een ingenieus kliksysteem dat je accessoires vastgrijpt wanneer je het op je gereedschap plaatst.

Waarom X-lock?

Nu denk je natuurlijk: “heel leuk die nieuwe gadgets, maar wat heb ik er aan?” We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

 • Lekker rap: Met X lock kan je binnen enkele seconden je accessoires wisselen. Hendel over halen, nieuwe schijf erin, klik, en weer door. Geen gedoe. Ook kan je je accessoires nooit verkeerd monteren op X-lock machines.
 • Geen nabewerking: Met X-lock heb je geen last meer van een moer die je oppervlakte bekrast. Vlak slijpen is nu eindelijk mogelijk.
 • Past op alles: X-lock accessoires passen ook op ouder gereedschap zonder X-lock systeem. Wel zo handig.Klussen met een veilig gevoel

Machines met het X-lock system hebben ook nog een aantal trucjes achter de hand om ervoor te zorgen dat je je altijd veilig voelt tijdens het klussen. Deze zijn:

 • X-brake: X-brake zorgt ervoor dat de machine binnen een seconde weer tot stilstand komt als je hem uitzet.
 • Drop Control: Laat je je gereedschap per ongeluk vallen? Met Drop Control slaat hij automatisch af. Wel zo veilig.
 • Kickback Control: Kickback Control verlaagt het risico op terugslag wanneer je slijpschijf blokkeert.
 • Restart Protection: Door Restart Protection kunnen X-lock machines niet automatisch aan gaan wanneer je ze weer stroom geeft.

Twijfel je nog of X-lock het juiste systeem is voor jou? Onze helpdesk zit vol met bouwgoeroes die al je vragen kunnen beantwoorden. Stel ze op de proef en bereik ze via WhatsApp, mail of telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]

 • Gratis verzending boven €100,-
 • Deskundig advies over X-Lock
 • Snel geleverd

X-lock slijpschijven

De professionals onder ons die veel in de weer zijn met haakse slijpmachines weten hoe vervelend het kan zijn als je wéér je slijpschijf moet vervangen. Het is even een gedoetje om je slijpschijf er netjes recht op te zetten en je moet zeker je spanmoer, flens of sleutel niet kwijtraken. En heb je je schijf er eindelijk op? Zit ie verkeerd om!

Al deze (kleine) ergernissen en veiligheidsrisico’s zijn verleden tijd met X-Lock slijpschijven. Je zet ze simpelweg met 1 klik vast en ze kunnen er maar op 1 manier op. Supersnel, veilig en handig. Als je eenmaal werkt met X-lock slijpschijven, wil je nooit meer terug.

Veelgestelde vragen over het X-lock system

We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt over het X-lock systeem. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen.


Kan het X-lock systeem tegen stof?

Stof en vuil hebben geen invloed op het X-lock mechanisme. Dit is uitvoerig getest onder de meest extreme omstandigheden om de betrouwbaarheid te garanderen.


Welke accessoires zijn er voor X-lock?

X-lock staat je bij in al je klussen op het gebied van doorslijpen en polijsten. Zo zijn er slijpschijven, schuurmiddelen, steunschijven, diamantboren, draadborstels en diamantdoorslijpschijven beschikbaar voor het X-Lock systeem.


Kan ik gewone accessoires gebruiken op X-lock slijpmachines?

Het is niet mogelijk om gewone accessoires te gebruiken op X-lock machines. Wel is het mogelijk om de meeste X-lock accessoires te bevestigen op gewone machines.


Is er een adapter voor M14 schroefdraden voor Xlock?

Nee. Er bestaat geen adapter voor M14 schroefdraden.

Bekijk ons aanbod aan Bosch X-lock producten hieronder.

Lees verder
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26
 1. Doorslijpschijf Xlock metal exp.125x2.5x22
  0064.00359 Doorslijpschijf Xlock metal exp.125x2.5x22
  per 25 stuks 44,77 € 37,00
Filter de resultaten 10.00+
Positie (laag naar hoog)
 • Positie (laag naar hoog)
 • Positie (hoog naar laag)
 • Product Naam (a-z)
 • Product Naam (z-a)
 • Prijs (laag naar hoog)
 • Prijs (hoog naar laag)
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Icon MaintenanceUw product nog niet gevonden? Chat met onze technische professionals of bel 0224 - 21 20 26

Over Gyzs.nl

Gyzs.nl biedt je niet alleen een compleet aanbod aan elektrisch gereedschap of andere machines en apparaten, maar nog veel meer. Het is namelijk ons streven om onze (zakelijke) klanten een zo groot en compleet mogelijk assortiment bouwproducten aan te bieden. Benieuwd naar wat we nog meer hebben? Neem vooral eens kijkje bij de onderstaande, willekeurig gekozen categorieën.Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over X-Lock kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Zij helpen je gratis en voor niets zo weer op weg. Bereik ze via Whatsapp, mail en telefoon.

[Bel 0224-212026] [Klantenservice@gyzs.nl]
Onze professionals staan voor u klaar

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00!

Bel 0224 - 212 026,WhatsApp of mail

 1. Prijs  0,00 -  1.000,00
 2. kunststof  0,00 -  1.000,00