Kniesleutels bij GYZS.nl (12)

De kniesleutel is de voorloper van de ratelsleutel. Het is een sleutel die voorzien is van een 12-kantige dop. Het handige aan dit gereedschap is dat het in iedere kleine hoek gebruikt kan worden. Uiteraard kun je deze sleutels in verschillende afmetingen bestellen. Er zijn ook modellen waarvan meerdere afmetingen beschikbaar zijn. Wanneer dit het geval is dan wordt er bij het product getoond 'Bekijk varianten'. Klik je dit model aan dan zie je niet alleen de specificaties van de sleutel staan. Er zijn dan ook verschillende afmetingen te zien. Bij de afmetingen is meteen de prijs en de levertijd te zien. Dit maakt het makkelijk om snel de juiste kniesleutel te vinden.

Gyzs.nl vindt het belangrijk om kwaliteit te verkopen. Vandaar dat er alleen merken verkocht worden zoals Gedore. Dit zijn niet alleen merken die bekend staan om de hoge kwaliteit. Deze merken die zijn ook nog eens voordelig en bieden een lange garantie. Is er een probleem met de sleutel dan neem je contact op en dan wordt het opgelost. Genoeg reden om maar eens snel een kijkje in deze categorie te nemen. Je zal dan al snel de juiste sleutel gevonden hebben. Ben je op zoek naar een andere sleutel dan kun je verder in ons assortiment kijken. Wij bieden een zeer ruim assortiment en je zal altijd de juiste sleutel kunnen vinden. Er zijn ook verschillende sleutelsets te bestellen. Bestel je een set dan weet je dat je de meest gebruikte maten in de gereedschapskist hebt zitten.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Kniesleutels

De juiste kniesleutel vinden is eenvoudig

Om snel de juiste kniesleutel te vinden kun je een kijkje nemen aan de linkerkant van het scherm. Daar zie je de mogelijkheid om te filteren. Zo kun je daar een bepaalde lengte aanklikken en is het ook mogelijk om een sleutelwijdte te selecteren. Klik je deze aan dan worden alleen de kniesleutels getoond die aan de gekozen eisen voldoen. Dit maakt het winkelen een stuk makkelijker. Wat ook mogelijk is om een prijsklasse te kiezen. Dit maakt het makkelijker om een kniesleutel binnen je budget te vinden. Het is mogelijk om meerdere filters tegelijkertijd in te stellen. Je kunt dan direct de juiste kniesleutel binnen je budget vinden.

Mocht je twijfelen of een bepaald model wel geschikt is voor jouw klus dan helpt onze klantenservice je graag. Wij zijn makkelijker bereikbaar en dit kan op meerdere manieren. Uiteraard is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Ook kan er via e-mail de vraag worden gesteld. Wil je liever meteen op de website je antwoord vinden dan is het aan te raden om van de chat gebruik te maken. Wanneer de chat online is dan zie je een grote button rechtsonder in het beeld staan. Klik je daar op dan kun je meteen de vraag stellen. Een medewerker zal je dan snel antwoorden. Bij Gyzs.nl kun je makkelijk en snel winkelen. Kijk dan ook niet alleen in de categorie kniesleutels maar ook in de overige categorieën.