Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Klauwhamer bij GYZS.nl (18)

Met een klauwhamer kun je meer dan alleen de spijkers inslaan. Het is met dit gereedschap ook mogelijk om met de achterkant spijkers eruit te trekken. De klauwhamers die je in ons assortiment vindt die zijn van een grote kwaliteit. Dit zie je ook direct als je naar de merken kijken. Zo zijn er onder andere klauwhamers van Estwing en Ironside bij ons in het assortiment te vinden. Deze merken staan bekend om de goede kwaliteit. Wij kunnen deze merken ook voor een lage prijs aanbieden. Blader maar eens door de diverse modellen en je ziet dan direct dat de prijs laag is. Daarbij bieden wij dan ook nog eens een snelle levering. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die het winkelen bij Gyzs.nl met zich meebrengt.

Wil je meer van een bepaald model klauwhamer weten dan willen wij je aanraden deze aan te klikken. Dan zie je alle specificaties staan. Zo krijg je een goed beeld of het model geschikt is voor jouw klus. Een klauwhamer kopen wordt zo wel erg makkelijk. Het is natuurlijk altijd makkelijk om een klauwhamer in de gereedschapskist te hebben zitten. Dit zal een gereedschap zijn wat je vaak gebruikt. Een hamer kun je voor veel doeleinden gebruiken. Ben je op zoek naar een nieuwe hamer dan willen wij ook een klauwhamer aanraden. Het zal vaak voorkomen dat je een spijker uit hout moet trekken. Dan zal je blij zijn dat je de beschikking hebt over een klauwhamer.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Klauwhamer

Welke klauwhamer is de beste keuze?

Bij het kiezen van de juiste klauwhamer moet je om een aantal zaken denken. Natuurlijk zal je een hamer willen vinden die binnen je budget ligt. Daarnaast dien je ook om het gewicht van de hamer te denken. Kijk je aan de linkerkant van het scherm dan zie je daar diverse gewichten staan. Er zijn klauwhamers die lichter dan vierhonderd gram zijn. Ook zijn er klauwhamers die bijna achthonderd gram wegen. Heb je een zware klus dan zal je ook van een zwaardere klauwhamer gebruik willen maken.

Klik je het gewenste gewicht aan dan komen direct de klauwhamers die dit gewicht hebben in beeld. Daarbij kun je dan ook nog het merk en een prijsklasse aanklikken. Doe je dit dan kun je meteen een klauwhamer van een bepaald merk en gewicht binnen een bepaalde prijsklasse in beeld zien. Dit maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Kies je een klauwhamer die op voorraad is en bestel je deze voor half vijf in de middag dan zal deze over het algemeen de volgende dag geleverd worden. Wij leveren niet alleen binnen Nederland maar ook aan andere landen binnen Europa. Het bestellen is daarbij dan ook nog eens erg simpel. Het bestelproces is snel doorlopen en wij bieden je vele betaalmogelijkheden zoals iDeal om gebruik van te maken.