Door drukte bij onze vervoerders vanwege Covid-19 kan het zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan normaal.

Kunststof hamer bij GYZS.nl (15)

Een kunststof hamer heeft een zacht oppervlak. Dit maakt het dat het materiaal waar de hamer bij gebruikt niet wordt niet beschadigd wordt. De kunststof hamer of de rubber hamer kunnen gebruikt worden bij metaalplaat. Ook voor andere klussen kan deze hamer gebruikt worden. Bij het gebruik van deze hamer wordt aangeraden om de steel onderaan vast te houden. Dit werkt op de meest makkelijke manier en er kunnen dan krachtige slagen worden gemaakt. Zoals je ziet zijn er vele modellen waar een keuze uit kan worden gemaakt. Als je een rubberen hamer kopen wilt dan kan dit voordelig. Dit geldt ook voor de kunststof hamer. Neem maar eens een kijkje in ons assortiment en zie welke modellen er allemaal te bestellen zijn.

Zowel professionals als de doe-het-zelvers kunnen bij Gyzs.nl bestellen. De hamers zijn voor vele klussen geschikt. Een echte klusser kan niet zonder een goede hamer. Ook een kunststof of een rubberen hamer zal vaak gebruikt worden. Het is dan ook goed om deze in de gereedschapskist te hebben. Al voor minder dan tien euro is er al een hamer te bestellen. Voor de prijs hoef je het zeker niet laten. Door de hoge kwaliteit zal deze lang meegaan. Gyzs.nl levert ook alleen hamers van gerenommeerde merken. In ons assortiment vind je onder andere Fixman en Gedore. Mocht er toch iets mis zijn met de hamer dan is er ook een goede garantie. Fixman heeft bijvoorbeeld een functionaliteitsgarantie van tien jaar.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Kunststof hamer

Snel de beste rubber hamer kopen

Wil je snel de juiste rubberen hamer kopen dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om te filteren. Dit doe je aan de linkerzijde van het scherm. Daar kun je onder andere filteren op de diameter. Ook is het mogelijk om op het gewicht te filteren. Je vindt dus met enkele klikken de hamer naar je keuze. Het is ook fijn om te weten dat er ook een prijsklasse aangevinkt kan worden. Je ziet dan niet alleen de hamers met de juiste specificaties verschijnen maar ook de hamers die binnen je budget liggen.

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet welke hamer nu het meest geschikt is voor jouw klus. Om een goed advies te krijgen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij hebben vakkundige medewerkers die je graag een goed advies geven. Zoek je een bepaald model en kun je deze niet in ons assortiment vinden dan kun je ook contact met onze klantenservice opnemen. Wij kunnen dan het gewenste model voor je bestellen of een goed alternatief bieden. Naast de kunststof en de rubberen hamers biedt Gyzs.nl ook een groot assortiment aan gewone hamers. Wij nodigen je dan ook graag uit een kijkje bij dit aanbod te nemen. Daar kun je ook voor een lage prijs bestellen. Daarbij is er ook een snelle levertijd. Aangezien wij de meeste hamers op voorraad hebben zullen deze in de meeste gevallen de volgende dag al worden geleverd.